top of page

4rt Rodatge - Casa Lídia

Quart i últim dia de rodatge a Sant Fruitós de Bages i Sant Joan de Vilatorrada, a casa de l'ajudant de producció i a l’exterior de la fàbrica.


Hem tingut diversos problemes, l’actriu secundària que fa de Lídia la nit anterior ens ha comunicat la seva absència al rodatge. A partir d’aquí hem hagut de decidir si tornar a cancel·lar el rodatge (també ens va passar el diumenge 19 de març), però com que no teníem un altre dia per gravar, que coincidís el càmera, la directora i les actrius vam tirar endavant el rodatge; on vam assistir l’ajudant de direcció, direcció artística, productors, maquilladora i actriu principal. L’ajudant i la directora artística han substituït al càmera en la seva absència i a la directora. Els de producció han ajudat en diferents papers que es necessitaven a l’equip de realització.


S’ha gravat durant bona part del dia d’avui fent descans en el dinar. Les escenes que apareix la casa de la Lídia i part del carrer (on segresten a la Cloe) s’han gravat al poble de Sant Fruitós, més tard hem anat a un altre poble anomenat Sant Joan de Vilatorrada per fer els plans d’exterior de la fàbrica quan la protagonista surt d’allà corrent. La maquilladora ha fet la seva feina per les dues escenes corresponents.


Aquesta vegada per poder gravar hem hagut d’utilitzar la càmera DSLR del centre i un nou suport per fer els plans amb moviment. Ha finalitzat el rodatge amb bones sensacions, però amb la por de no haver fet unes gravacions molt adients pel que volia la directora, ja que era difícil solucionar/modificar el guió escrit per a que les escenes que sortien les dues actrius es suprimissin.


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page